Indeklima undersøgelse

ØSTERGAARD bygge & indeklimateknik a/s er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til indeklima undersøgelser. Mange virksomheder døjer med indeklima problemer. Det termiske indeklima er en af de oftest forekommende problemstillinger i erhvervsbyggeriet. Effekten af et dårligt termisk indeklima kan være nedsat arbejdseffektivitet på grund af f.eks. hovedpine eller spændinger i muskulatur. Det kan anbefales at få lavet en indeklima undersøgelse.

Til brug ved indeklima undersøgelser i bygninger gør ØSTERGAARD bygge & indeklimateknik a/s brug af flere måleinstrumenter: Indeklimaanalysator, til bestemmelse af lufttemperatur, operativ temperatur, overfladetemperatur, strålingsasymmetri, lufthastighed og relativ luftfugtighed. Multimeter, til bestemmelse af lufttemperatur, lufthastighed og relativ luftfugtighed. Datalogger, til bestemmelse af variationer af temperatur og relativ luftfugtighed over tid.

En indeklima undersøgelse kan få afklaret eventuelle indeklima problemer. Valg af måleinstrumenter fastlægges ud fra den enkelte opgave, og hvilken indeklima undersøgelse der er tale om. Resultaterne indgår f.eks. i bedømmelsen af en termisk indeklimapåvirkning, ved vurdering af renoveringstiltag, samt ved kontrol af indeklimaforhold i forbindelse med en afleveringsforretning. Er der behov for en indeklima undersøgelse, så kontakt os.


Ring +45 56 13 08 00